Hjem - Lions Søndersø

Lions hjælper

Eksempler på hvor Lions har hjulpet:

Lions Kamp mod Blindhed – Fælles lions-projekt på verdensplan. 8 millioner kroner samlet ind i Danmark, hvilket svarer til at ca. 190.000 mennesker har reddet synet. På verdensplan blev der indsamlet i alt ca. 1.1 milliard kroner

Masanga – Hospital i Sierra Leone er genopbygget og igangsat. Projektet ledes fra Danmark.

La Vida – 60 danske familier med kræftsyge børn sendt på 14 dages rekreationsophold på Mallorca.

”Sapiik” Nuuk – Mentorprojekt for grønlandske bygdebørn, hvor formålet er at støtte dem i at bryde den negative sociale arv.

Skoler i Nordvestthailand – tre skoler bygget i junglen tæt på grænsen til Burma.

Burma – Det lykkedes danske lions at få katastrofehjælp for 500.000 kroner ind i det lukkede område via samarbejde med Læger uden